vegetar
Sprø vegetarsnitzel med grønnsaker og sitronsmør
Stek sprø vegetarsnitzel i pannen, og server dem med kokte poteter, dampet brokkoli og det lille ekstra – brunet smør med løk, kapers og sitronsaft.
15min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
2 pkVivera vegetar snitzel à 200 g
400 gkokefaste poteter
1 pkCoop brokkoliblanding
100 gmeierismør
1 stksjalottløk
50 gsmå kapers
1 stksitron
Fremgangsmetode
Stek snitzelene som anvist på pakken.
Skrell og kok potene møre i lettsaltet vann.
Kok grønnsakene i 2 minutter i lettsaltet kokende vann.
Varm smøret i en liten gryte til det er gyllenbrunt. Rør underveis.
Finhakk løken og ha løk, kapers og saften av 1 sitron i smøret.
EKSTRA: 1 ss dijonsennep i sausen
EKSTRA: Gressløk
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆