Til hovedinnhold
vegetar

Vegetar burrito med krydrede bønner og Kavli Cheddar Dipp

En deilig burrito trenger faktisk ikke kjøtt for å bli god! Prøv en krydret vegetar burrito med bønner - de både metter og gir godt med proteiner og fiber!

Vegetar burrito med krydrede bønner og Kavli Cheddar Dipp servert på hvit trefjøl med hjemmelaget tomatsalsa på toppen. Liten hvit skål med tomatsalsa ved siden av, og skål med cheddar dipp i bakgrunnen.

30min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Vegetar burrito med bønner:

4stkstore tortillalefser

1bokssvarte bønner (skylt)

1bokskidneybønner (skylt)

1ssolje

1feddfinhakket hvitløk

1stkrød paprika (i strimler)

1boksmaiskorn

1tsspisskummen

1tspaprikapulver

100gkokt ris

1pkKavli Cheddar Dipp

Salsa:

2stktomater (finhakket)

1stkfinhakket rødløk

1sslimejuice

1ssolivenolje

1sshakket frisk koriander

en halvtssalt

Til servering:

frisk koriander

limebåter

Fremgangsmetode

Vegetar burrito med bønner

Varm olje i en panne og stek bønner, hvitløk, paprika og mais med spisskummen og paprikapulver til gjennomvarmt.
Varm tortillalefsene lett i en tørr panne eller i ovnen.
Fordel ris, bønneblanding og Kavli Cheddar Dipp på lefsene.
Rull sammen til burritos og stek lett i en tørr panne til de får en sprø overflate.

Salsa

Bland sammen tomater, rødløk, limejuice, olivenolje, koriander og salt.

Servering

Server burritoene med resten av Kavli Cheddar dippen, frisk salsa, koriander og limebåter.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen