vegetar
Vegetar burrito med krydrede bønner og Kavli Cheddar Dipp
En deilig burrito trenger faktisk ikke kjøtt for å bli god! Prøv en krydret vegetar burrito med bønner - de både metter og gir godt med proteiner og fiber!

30min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Vegetar burrito med bønner:
4 stkstore tortillalefser
1 bokssvarte bønner (skylt)
1 bokskidneybønner (skylt)
1 ssolje
1 feddfinhakket hvitløk
1 stkrød paprika (i strimler)
1 boksmaiskorn
1 tsspisskummen
1 tspaprikapulver
100 gkokt ris
1 pkKavli Cheddar Dipp
Salsa:
2 stktomater (finhakket)
1 stkfinhakket rødløk
1 sslimejuice
1 ssolivenolje
1 sshakket frisk koriander
en halv tssalt
Til servering:
frisk koriander
limebåter
Fremgangsmetode
Vegetar burrito med bønner
Varm olje i en panne og stek bønner, hvitløk, paprika og mais med spisskummen og paprikapulver til gjennomvarmt.
Varm tortillalefsene lett i en tørr panne eller i ovnen.
Fordel ris, bønneblanding og Kavli Cheddar Dipp på lefsene.
Rull sammen til burritos og stek lett i en tørr panne til de får en sprø overflate.
Salsa
Bland sammen tomater, rødløk, limejuice, olivenolje, koriander og salt.
Servering
Server burritoene med resten av Kavli Cheddar dippen, frisk salsa, koriander og limebåter.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆