kylling
Ingefærposjert kylling med brokkoli og grønnkål
En deilig varm kyllingrett med ingefær, hvitløk og chili.
![Ingefarposjert kylling med hoisinsaus i hvit skål ovenfra](/assets/contentful/b26eki8n3vte/1nvv3WYM61R3lsJkVeZgQB/dd76ff5cf7c246d40b3fd99c2c5a8d65/ingefarposjert-kylling-med-hoisinsaus.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
5 dlkyllingkraft
1 stkingefær
4 stkkyllingfileter
2 feddhvitløk
1 stkchili
1 stkbrokkoli
5 stkvårløk
2 stkrød paprika
100 ggrønnkål
4 sssoyasaus
4 sssesamfrø
2 sshoisinsaus
Fremgangsmetode
Kok opp kyllingkraft og ha i noen skiver ingefær. Legg kyllingfiletene i kraften og trekke på lav varme under lokk i 10 minutter.
Finhakk hvitløk, chili og litt ingefær og del grønnsakene i biter. Fres chili, ingefær og hvitløk i en varm panne, ha i grønnsakene og stek noen minutter.
Tilsett soyasaus og dryss over sesamfrø. Ta opp kyllingfiletene, del i skiver og server med stekte grønnsaker til. Drypp over hoisinsaus til slutt.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆ ▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆