kylling
Kylling tikka masala
Kylling tikka masala går kjapt å lage når du bruker en ferdig saus fra butikken. Med kyllinglår får du en ekstra smakfull middag.
![Kyllinglår med tikka masala saus, ris, agurk, rødløk, limebåt og raita på en lys tallerken. Skål med ris i bakgrunnen, og naan på siden.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/79RaGLor8WRCmNuw8OrPPK/df6569d9184b6d1892213cc9c2645c1f/Kylling_tikka_masala.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
20min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
4 stkkyllinglår
2 poserboil in bag ris
1 glasstikka masala saus
1 pknaan brød
1 nevefrisk koriander (valgfritt)
Raita:
3 dlnaturell yoghurt
en halv stkagurk
2 feddhvitløk
1 sslimesaft
en halv tssalt og pepper
1 håndfullfrisk mynte (kan sløyfes)
Fremgangsmetode
Forvarm ovnen til 200 °C. Hell tikka masala-sausen i en ildfast form og legg i kyllinglårene. La sausen så vidt dekke kyllingen. Stek i ovnen i ca. 20 min.
Kok ris som anvist på pakken.
Varm nanbrød som vist på pakken. Server kylling tikka masala med ris og raita. Topp med frisk koriander om du vil.
Raita
Skjær agurk i småbiter, og finhakk hvitløk og mynte, bland sammen med yoghurt og smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆