kylling
Kyllingwok med hoisinsaus og nudler
I en wok stekes ting raskt, så det er mange muligheter for en god, kjapp middag. Om du lager store porsjoner eller har mange ingredienser, kan det være lurt å steke de forskjellige råvarene i puljer for at temperaturen skal holdes på maks. Tilslutt kan alt blandes og varmes i woken.
![Kyllingwok med hoisinsaus og nudler i hvit skål](/assets/contentful/b26eki8n3vte/6xvbPLDPQDZ0qnl0qAbKWo/2de6e7e7f07fdbbbd61a57c629dc3ddd/kyllingwok-med-hoisinsaus-og-nudler.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
10min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
250 gsukkererter
2 feddhvitløk
en halv stkblomkål
400 gstrimlet kyllingfilet
1 sspeanøttolje
3 sshoisinsaus
4 sssoyasaus
200 gglassnudler
1 dæsjfrisk koriander (til servering)
Fremgangsmetode
Snitt sukkererter, finhakk hvitløk og del blomkål i små biter.
Tilbered nudlene etter anvisning på pakken.
Fres kjøttet i en varm wok med peanøttolje.
Tilsett grønnsakene, hoisinsaus og soya. Fres i 2-3 minutter og server med nudlene med frisk koriander.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆