kylling
Yoghurtmarinert indisk kylling
Skap litt eksotisk stemning rundt grillen med disse indisk-inspirerte kyllingspydene.
![Yoghurtmarinert indisk kylling, med agurkskiver, rødløk og pitabrød, på tallerken](/assets/contentful/b26eki8n3vte/3TneFzDUlJl4q2RmFqs4Uq/412d76f0f7d8243ba38c2f629efc3088/prix-oppskrift-yoghurtmarinert-indisk-kylling.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
10min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
4 stkkyllingfileter
1 begergresk yoghurt naturell
2 sschilisaus
1 tskarripulver
1 stklime
1 stkagurk
1 stkrødløk
1 tstørkede chiliflak
4 stkpitabrød (eller naanbrød)
Fremgangsmetode
Del 4 kyllingfileter i biter og ha i en bolle med 4 ss yoghurt, 2 ss chilisaus, 1 ts karripulver.
Skvis i limesaft fra 1 lime og vend alt godt. Dekk med plast og la marinere i ca. 15 minutter.
Tre kyllingbitene på grillspyd og grill på høy varme til gylne på alle sider og akkurat gjennomstekt.
Del 1 agurk i skiver, 1 rødløk i tynne båter og server med pitabrød, et dryss chiliflak og resten av yoghurten.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆