toast, sandwich og smørbrød
Club sandwich
Club sandwich er en klassiker som er vanskelig å mislike. Sandwichen skal ha to lag pålegg mellom tre brødskiver, som oftest på ristet brød. Sandwichen serveres gjerne som trekanter, og holdes sammen ved hjelp av en pinne.
10min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
2 stktomater
4 stksmå sylteagurker (hele)
en halv hodeisbergsalat
2 stkkyllingbryst
8 skiverbacon
2 stkegg
12 skiverloff
3 ssmajones
1 stkavokado
16 stktrespyd (små)
Fremgangsmetode
Skjær tomater og agurk i skiver.
Vask salatbladene og la det renne godt av.
Stek kyllingbrystene og bacon og hold dem varme.
Pisk sammen egg og stek som en tynn omelett og hold den varm.
Rist loffskivene og lag sandwich med loff nederst, majones, salat, bacon, tomat, loffskive, majones, kyllingbryst i skiver, omelett, agurk, skivet avocado og en loffskive på toppen.
Stikk trespyd gjennom sandwichene og del dem i to eller fire biter mellom trespydene.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆