Til hovedinnhold
lunsj

Salatwrap med medisterboller

Som stolt sponsor av Norsk Friidrett har vi vært så heldige å få med oss den matglade hekkeløperen Amalie Iuel på denne oppskriften. Salatwrap med medisterboller er perfekt til julebrunsjen - og Amalie viser deg hvordan de lages!

Salatwrap med medisterboller

15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

200gmedisterdeig

8skiverbacon

2hodehjertesalat

en halvbuntbladpersille

1dæsjsmør (til steking)

Rødbetsalat:

100gsyltede rødbeter

1stkeple

en halvstkrødløk

2ssbladpersille

4ssmajones

2sscrème fraîche

2ssrødbetelake

1nevefrosne tyttebær

Fremgangsmetode

Form små boller av medisterfarsen og stek dem i litt smør i en varm stekepanne.
Stek baconet til det blir sprøtt.
Finhakk rødløk og skjær rødbeter og eple i små terninger. Hakk bladpersille og bland sammen alle ingrediensene til rødbetesalaten. Smak til med salt og pepper.
Del hjertesalaten i blader og skyll bladene i iskaldt vann. Tørk dem godt. Legg salatbladene på et fat og fyll dem med rødbetesalat. Topp med medisterboller, sprøstekt bacon og frisk bladpersille.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn