laks
Lefserull med røkelaks
Lefserull kan fylles med mye forskjellig. Med røkelaks og dill, blir det en perfekt snack eller forrett.
![Lefserull med røkelaks oppskjært i skiver, servert med tyttebær på en hvit tallerken](/assets/contentful/b26eki8n3vte/2MuwhmVLg1voUqMkFztfq2/deb6c788f3ab0bdd63320f31c5d05cb9/oppskrift-pa_lefserull-med-rokelaks.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
10min / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
4 stklefser
1 pkkremost
1 pkrøkelaks i skiver (ca. 200 g)
1 buntdill
en halv tspepper
1 pkfrosne tyttebær (ev. tyttebærsyltetøy)
Fremgangsmetode
Smør 4 lefser med 1 pakke kremost. Fordel 1 pakke røkelaks i skiver i et lag utover, dryss over hakket dill og pepper og rull sammen.
Pakk lefsene stramt i plastfolie og la ligge i kjøleskapet i minst 30 minutter. Skjær i skiver og server med tinte tyttebær (ev. tyttebærsyltetøy).
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆