Til hovedinnhold
svinekjøtt

Koteletter på grønnsakseng

Saftige koteletter på en seng av ovnsbakte grønnsaker er deilig både til fest og hverdag. Lager du alt i én langpanne, blir det også mindre oppvask!

Kotelett servert på en seng av fargerike grønnsaker. Lys tallerken, blå linserviett.

30min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1kgsvinekoteletter

800gpoteter

1stkrødløk

4feddhvitløk

1stkrød chili

en halvstksquash

en fjerdedelstksellerirot

2stkgulrot

16stkRosenkål

1stkrødt eple

12stksvisker

1stksitron

2stilkerfrisk salvie

en halvdlolivenolje (eller mer)

2sssmør (til steking)

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 180 grader og finn frem langpannen.
Kutt grønnsakene i staver, sitron, hvitløk og chili i skiver og eplene i båter.
Vend grønnsakene, sitron, epler og svisker i olivenolje og krydre med salt, pepper og fersk salvie. Sett langpanna inn i den varme ovnen i 15 minutter.
Salte og pepre kotelettene og brun dem så i smør, i ca to minutter på hver side til de har fått fin, gyllen stekeskorpe.
Kjenn på grønnsakene. De skal ha begynt å bli møre. Ta ut formen med grønnsakene og legg kotelettene på toppen. Sett tilbake i stekovnen og la dem steke med i 5 minutter.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit