Til hovedinnhold
middagstips

Kyllingfilet med potetsalat

Med ferdig potetsalat og godt brød trenger du bare steke kyllingfileten, så er middagen klar.

Kyllingfilet med potetsalat

10min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

4stkkyllingfileter

1tssalt

en halvtspepper

2ssolje

2stilkerfersk timian

1sssmør

1stksitron

en fjerdedelstkisbergsalat

2bokserpotetsalat (klassisk)

4stkbrødskiver

Fremgangsmetode

Del 4 kyllingfileter i 2 på langs, krydre med 1 ts salt og ½ ts pepper og stek gyllenbrune i 2 ss olje, ca. 3 minutter på hver side. Ha i 2 timiankvister og 1 ss smør mot slutten av steketiden.
Press saften av ½ sitron over kyllingen, trekk platen av varmen og la kyllingen hvile i pannen i noen minutter.
Del ½ sitron i båter og skjær isbergsalat i strimler.
Legg 2 kyllingbiter på 1 brødskive og ha på litt stekesjy. Server med potetsalat, litt grønn salat og sitronbåter.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn