kylling
Kyllingfilet med potetsalat
Med ferdig potetsalat og godt brød trenger du bare steke kyllingfileten, så er middagen klar.
![To stekte kyllingfileter på hvit tallerken, med ferdig potetsalat, strimlet salat og en sitronbåt.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/zD1Sl2DBw0QMjk7FEI0jw/4486d00e210d3e888d60f8c92292b689/oppskrift-kyllingfilet-med-potetsalat.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
10min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
4 stkkyllingfileter
1 tssalt
en halv tspepper
2 ssolje
2 stilkerfersk timian
1 sssmør
1 stksitron
en fjerdedel stkisbergsalat
2 bokserpotetsalat (klassisk)
4 stkbrødskiver
Fremgangsmetode
Del 4 kyllingfileter i 2 på langs, krydre med 1 ts salt og ½ ts pepper og stek gyllenbrune i 2 ss olje, ca. 3 minutter på hver side. Ha i 2 timiankvister og 1 ss smør mot slutten av steketiden.
Press saften av ½ sitron over kyllingen, trekk platen av varmen og la kyllingen hvile i pannen i noen minutter.
Del ½ sitron i båter og skjær isbergsalat i strimler.
Legg 2 kyllingbiter på 1 brødskive og ha på litt stekesjy. Server med potetsalat, litt gr ønn salat og sitronbåter.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆