Til hovedinnhold
kylling

Kyllingfilet med potetsalat

Med ferdig potetsalat og godt brød trenger du bare steke kyllingfileten, så er middagen klar.

To stekte kyllingfileter på hvit tallerken, med ferdig potetsalat, strimlet salat og en sitronbåt.

10min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

4stkkyllingfileter

1tssalt

en halvtspepper

2ssolje

2stilkerfersk timian

1sssmør

1stksitron

en fjerdedelstkisbergsalat

2bokserpotetsalat (klassisk)

4stkbrødskiver

Fremgangsmetode

Del 4 kyllingfileter i 2 på langs, krydre med 1 ts salt og ½ ts pepper og stek gyllenbrune i 2 ss olje, ca. 3 minutter på hver side. Ha i 2 timiankvister og 1 ss smør mot slutten av steketiden.
Press saften av ½ sitron over kyllingen, trekk platen av varmen og la kyllingen hvile i pannen i noen minutter.
Del ½ sitron i båter og skjær isbergsalat i strimler.
Legg 2 kyllingbiter på 1 brødskive og ha på litt stekesjy. Server med potetsalat, litt grønn salat og sitronbåter.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit