Til hovedinnhold
sauser, dressing og dip

2 gode tilbehør til pølser

Uansett hva slags pølser du liker å grille, blir de mye bedre med godt tilbehør.

2 gode tilbehør til pølser; spicy relish og karamellisert løk med blåmuggost, servert på to grillede pølser i brød. To små skåler med spicy relish og sennep ved siden av.

30min forberedelsestid

Ingredienser

4 porsjoner

Spicy relish:

10stkcherrytomater

en halvstkrødløk

1stkfedd hvitløk

en halvstkrød chili

en håndfull koriander (frisk)

2ssextra virgin olivenolje

sitronsaft (en skvis)

en halvtshonning

salt og pepper

Karamelissert løk med blåmuggost:

1stkgul løk

1tssukker

salt og pepper

1sssmør

en halvstkblåmuggost (pakke)

Fremgangsmetode

Spicy relish

Skjær tomatene i fire og la dem renne litt av seg. Finhakk og bland resten av grønnsakene og tilsett tomatbåtene.
Tilsett olje og smak til med sitronsaft, honning, salt og pepper.

Karamellisert løk med blåmuggost

Kutt løken i fingertykke skiver og stek i smør på lav varme til den blir myk, ca. 25 minutter. Rør om av og til. Strø over sukker og la det surre til sukkeret smelter. Smak til med salt og pepper.
Server pølsene med smuldret blåmuggost og karamellisert løk.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen