sauser, dressing og dip
2 gode tilbehør til pølser
Uansett hva slags pølser du liker å grille, blir de mye bedre med godt tilbehør.

30min forberedelsestid
Ingredienser
4 porsjoner
Spicy relish:
10 stkcherrytomater
en halv stkrødløk
1 stkfedd hvitløk
en halv stkrød chili
en håndfull koriander (frisk)
2 ssextra virgin olivenolje
sitronsaft (en skvis)
en halv tshonning
salt og pepper
Karamelissert løk med blåmuggost:
1 stkgul løk
1 tssukker
salt og pepper
1 sssmør
en halv stkblåmuggost (pakke)
Fremgangsmetode
Spicy relish
Skjær tomatene i fire og la dem renne litt av seg. Finhakk og bland resten av grønnsakene og tilsett tomatbåtene.
Tilsett olje og smak til med sitronsaft, honning, salt og pepper.
Karamellisert løk med blåmuggost
Kutt løken i fingertykke skiver og stek i smør på lav varme til den blir myk, ca. 25 minutter. Rør om av og til. Strø over sukker og la det surre til sukkeret smelter. Smak til med salt og pepper.
Server pølsene med smuldret blåmuggost og karamellisert løk.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆