sauser, dressing og dip
Chiliaioli til reker
En enkel og smakfull chiliaioli er alt som skal til for å freshe opp rekesmørbrødet, eller skalldyrfatet!

5min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
1 porsjoner
1sscrème fraîche (eller lettrømme)
en halvstkfinhakket rød chili
3feddfinhakket hvitløk (eller 1/2 kinesisk hvitløk)
en halvtsdijonsennep
1klypepepper
1posemajones
Fremgangsmetode
Rør sammen crème fraîche, finhakket chili, finhakket hvitløk og dijonsennep. Smak til med pepper.
Vend inn majones til slutt.
Du kan selv variere både smak og konsistens ved å legge til mengde majones etter ønske.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆