sauser, dressing og dip
Chiliaioli til reker
En enkel og smakfull chiliaioli er alt som skal til for å freshe opp rekesmørbrødet, eller skalldyrfatet!

5min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
1 porsjoner
1 sscrème fraîche (eller lettrømme)
en halv stkfinhakket rød chili
3 feddfinhakket hvitløk (eller 1/2 kinesisk hvitløk)
en halv tsdijonsennep
1 klypepepper
1 posemajones
Fremgangsmetode
Rør sammen crème fraîche, finhakket chili, finhakket hvitløk og dijonsennep. Smak til med pepper.
Vend inn majones til slutt.
Du kan selv variere både smak og konsistens ved å legge til mengde majones etter ønske.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆