Til hovedinnhold
sauser, dressing og dip

Chiliaioli til reker

En enkel og smakfull chiliaioli er alt som skal til for å freshe opp rekesmørbrødet, eller skalldyrfatet!

Chiliaoli til reker servert i hvit marmorskål med riller, og en liten skje i grått og gull på toppen. Skålen står på et dekket middagsbord med frisk chili, sitronbåt, ferske uter og en skål ferske reker.

5min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

1 porsjoner

1sscrème fraîche (eller lettrømme)

en halvstkfinhakket rød chili

3feddfinhakket hvitløk (eller 1/2 kinesisk hvitløk)

en halvtsdijonsennep

1klypepepper

1posemajones

Fremgangsmetode

Rør sammen crème fraîche, finhakket chili, finhakket hvitløk og dijonsennep. Smak til med pepper.
Vend inn majones til slutt.
Du kan selv variere både smak og konsistens ved å legge til mengde majones etter ønske.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen