sauser, dressing og dip
Chilimajones med hvitløk
Chilimajones med hvitløk er knallgodt til alt av skalldyr, og det perfekte tilbehøret til skalldyrfatet.

3min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
1 porsjoner
1tsdijonsennep
2ssferskpresset sitronsaft
1stkegg
1stkrød chili
1feddhvitløk
1dlsolsikkeolje (evt. mer ved behov)
Fremgangsmetode
Del chilien i to, og fjern frøene. Skrell hvitløksfeddet, og grovhakk både chili og hvitløk.
Ha sennep, sitronsaft og et helt egg i en høy beholder sammen med finhakket chili og hvitløk.
Kjør sammen med en stavmikser og spe samtidig med oljen til du har en tykk majones.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆