Til hovedinnhold
sauser, dressing og dip

Cocktailsaus til skalldyr

Den perfekte sausen til skalldyrfatet lager du selv! En enkel og fylldig cocktailsaus passer perfekt til både reker, hummer og sjøkreps.

Cocktailsaus til skalldyr servert i blå skål med små håndtak, på dekket skalldyrbord med sitronskiver, vannglass, sjøkreps, krabbe og kamskjell.

5min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

1 porsjoner

2dlketchup

1tsWorcestershiresaus

en halvsssitronsaft

1tsrevet pepperrot

Fremgangsmetode

Rør sammen ketchup, worcestershiresaus og sitronsaft.
Smak til med revet pepperrot.
Oppbevar kaldt i lufttett beholder.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen