sauser, dressing og dip
Cocktailsaus til skalldyr
Den perfekte sausen til skalldyrfatet lager du selv! En enkel og fylldig cocktailsaus passer perfekt til både reker, hummer og sjøkreps.

5min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
1 porsjoner
2 dlketchup
1 tsWorcestershiresaus
en halv sssitronsaft
1 tsrevet pepperrot
Fremgangsmetode
Rør sammen ketchup, worcestershiresaus og sitronsaft.
Smak til med revet pepperrot.
Oppbevar kaldt i lufttett beholder.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆