sauser, dressing og dip
Hjemmelaget hvitløkssmør til skalldyr
Urtesmør med hvitløk og estragon er knallgodt til skalldyr, og spesielt nydelig til grillet sjøkreps! Det er enkelt å lage, og kan oppbevares i kjøleskapet i minst en uke, så har du tilbehør til mer enn én grillings!

5min / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
1 porsjoner
100gromtemperert smør
2feddhvitløk
3stilkerestragon
1stilkbladpersille
Fremgangsmetode
Finhakk hvitløk, estragon og persille, og rør sammen med det romtempererte smøret.
Legg smøret på et ark bakepapir, og form til en tykk pølse.
Rull sammen og legg i kjøleskapet til det er fast, ca. 30 minutter.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆