Til hovedinnhold
sauser, dressing og dip

Hjemmelaget hvitløkssmør til skalldyr

Urtesmør med hvitløk og estragon er knallgodt til skalldyr, og spesielt nydelig til grillet sjøkreps! Det er enkelt å lage, og kan oppbevares i kjøleskapet i minst en uke, så har du tilbehør til mer enn én grillings!

Hjemmelaget hvitløkssmør til skalldyr servert i liten keramikkskål på lyseblått bord med friske reker og sjøkreps. Frisk estragon på toppen.

5min / 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

1 porsjoner

100gromtemperert smør

2feddhvitløk

3stilkerestragon

1stilkbladpersille

Fremgangsmetode

Finhakk hvitløk, estragon og persille, og rør sammen med det romtempererte smøret.
Legg smøret på et ark bakepapir, og form til en tykk pølse.
Rull sammen og legg i kjøleskapet til det er fast, ca. 30 minutter.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen