sauser, dressing og dip
Hjemmelaget hvitløkssmør til skalldyr
Urtesmør med hvitløk og estragon er knallgodt til skalldyr, og spesielt nydelig til grillet sjøkreps! Det er enkelt å lage, og kan oppbevares i kjøleskapet i minst en uke, så har du tilbehør til mer enn én grillings!

5min / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
1 porsjoner
100 gromtemperert smør
2 feddhvitløk
3 stilkerestragon
1 stilkbladpersille
Fremgangsmetode
Finhakk hvitløk, estragon og persille, og rør sammen med det romtempererte smøret.
Legg smøret på et ark bakepapir, og form til en tykk pølse.
Rull sammen og legg i kjøleskapet til det er fast, ca. 30 minutter.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆