sauser, dressing og dip
Hvitløksdressing med sitron og lime
En syrlig og aromatisk hvitløksdressing passer perfekt til alt av skalldyr. Servér den til alt fra reker til krabbe, kreps og hummer.

5min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
1 porsjoner
1begercrème fra îche
en halvstksitron
1stklime
5stilkerfrisk gressløk
1feddhvitløk
1klypesalt og pepper
Fremgangsmetode
Vask sitron og lime godt med lunkent vann, og tørk godt av.
Finriv skallet og skvis saften.
Finhakk hvitløk og gressløk.
Bland crème fraîche, sitrusskall og –saft, gressløk og hvitløk.
Smak til med salt og pepper.
Dekk til og sett i kjøleskapet frem til servering.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆