Til hovedinnhold
sauser, dressing og dip

Kremet dipsaus med asiatiske smaker

Asiatiske smaker som chili, hvitløk og ingefær passer perfekt til reker og skalldyr. Enda bedre blir de i en fyldig dipsaus med crème fraîche.

Kremet dipsaus med asiatiske smaker servert i liten lys skål på blått bord med ferske reker, chili, hvitløk, ingefær, limebåter og friske urter.

5min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

1 porsjoner

1dlcrème fraîche (eller lettrømme)

1stkfinhakket rød chili

1stkkinesisk hvitløk (finhakket)

2cmfersk ingefær (revet)

1klypekajennepepper

Fremgangsmetode

Rør sammen crème fraîche, finhakket chili, finhakket kinesisk hvitløk og revet fersk ingefær.
Smak til med kajennepepper. Denne er sterk, så begynn med litt og øk mengden om du vil ha mer hete.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen