Til hovedinnhold
sauser, dressing og dip

Kryddersmør med hvitløk, urter og paprika

«Hemmeligheten» bak et godt kryddersmør er å tilpasse smakene til det du skal servere det til. Denne varianten med hvitløk, urter og paprika er nydelig til kjøtt!

Kryddersmør med hvitløk, timian, persille og paprika rullet i bakepapir og servert på liten trefjøl. Ferske urter og krydder rundt.

10min / 1t forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

6 porsjoner

250gromtemperert smør

2feddhvitløk (finhakket eller presset)

1ssfersk bladpersille (finhakket)

1ssfersk timian (finhakket)

1tspaprikapulver

en halvtsWorcestershiresaus (kan sløyfes)

1tssalt og pepper (smak til)

Fremgangsmetode

La smøret ligge på kjøkkenbenken til det er helt mykt (1-3 timer, avhengig av hvor varmt det er i rommet).
Finhakk hvitløk, bladpersille og timian.
Rør sammen romtemperert smør, hvitløk og urter. Smak til med paprikapulver, worcestershiresauce, salt og pepper.
Form kryddersmøret til en tykk pølse og pakk godt inn i matpapir. La smøret stivne i kjøleskapet. Oppbevares i kjøleskap, men kan også fryses.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit