sauser, dressing og dip
Kryddersmør med hvitløk, urter og paprika
«Hemmeligheten» bak et godt kryddersmør er å tilpasse smakene til det du skal servere det til. Denne varianten med hvitløk, urter og paprika er nydelig til kjøtt!

10min / 1t forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
6 porsjoner
250gromtemperert smør
2feddhvitløk (finhakket eller presset)
1ssfersk bladpersille (finhakket)
1ssfersk timian (finhakket)
1tspaprikapulver
en halvtsWorcestershiresaus (kan sløyfes)
1tssalt og pepper (smak til)
Fremgangsmetode
La smøret ligge på kjøkkenbenken til det er helt mykt (1-3 timer, avhengig av hvor varmt det er i rommet).
Finhakk hvitløk, bladpersille og timian.
Rør sammen romtemperert smør, hvitløk og urter. Smak til med paprikapulver, worcestershiresauce, salt og pepper.
Form kryddersmøret til en tykk pølse og pakk godt inn i matpapir. La smøret stivne i kjøleskapet. Oppbevares i kjøleskap, men kan også fryses.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆