sauser, dressing og dip
Kryddersmør med hvitløk, urter og paprika
«Hemmeligheten» bak et godt kryddersmør er å tilpasse smakene til det du skal servere det til. Denne varianten med hvitløk, urter og paprika er nydelig til kjøtt!
10min / 1t forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
6 porsjoner
250 gromtemperert smør
2 feddhvitløk (finhakket eller presset)
1 ssfersk bladpersille (finhakket)
1 ssfersk timian (finhakket)
1 tspaprikapulver
en halv tsWorcestershiresaus (kan sløyfes)
1 tssalt og pepper (smak til)
Fremgangsmetode
La smøret ligge på kjøkkenbenken til det er helt mykt (1-3 timer, avhengig av hvor varmt det er i rommet).
Finhakk hvitløk, bladpersille og timian.
Rør sammen romtemperert smør, hvitløk og urter. Smak til med paprikapulver, worcestershiresauce, salt og pepper.
Form kryddersmøret til en tykk pølse og pakk godt inn i matpapir. La smøret stivne i kjøleskapet. Oppbevares i kjøleskap, men kan også fryses.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆