sauser, dressing og dip
Kryddersmør med hvitløk, urter og paprika
Hemmeligheten bak et godt kryddersmør er å tilpasse smakene til det du skal servere det til. Denne varianten med hvitløk, urter og paprika er nydelig til kjøtt!

10min / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
1 porsjoner
250gsmør, romtemperert
2feddhvitløk
1ssfrisk bladpersille
1ssfrisk timian
1tspaprikapulver
en halvtsWorcestershiresaus
1tssalt og pepper (smak til)
Fremgangsmetode
Finhakk hvitløk, bladpersille og timian.
Rør sammen romtemperert smør, hvitløk og urter. Smak til med paprikapulver, worcestershiresauce, salt og pepper.
Form kryddersmøret til en tykk pølse og pakk godt inn i matpapir. La smøret stivne i kjøleskapet.
Oppbevares i kjøleskap, men kan også fryses.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆