snacks
Frukt- og grøntfat med dip
Kuttet frukt og grønnsaker med dip er nydelig snacks til både koldtbordet og jentekvelden!

20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1stkgulrot
1biterkålrot
en fjerdedelstkagurk
12stksukkererter
1stkSnack Paprika
8stkcherrytomater
1stkmango
en halvstkappelsin
en fjerdedelstkananas
1stkrødt eple
8stkjordbær
1stkpære
1dlvaniljeyoghurt
Peanøttdip:
2ssPeanøttsmør
1tssoyasaus
en halvdllettrømme
Rømmedip:
1dllettrømme
1neveferske urter (fks. koriander, basilikum eller bladpersille)
en halvstkappelsin (kun saft)
Fremgangsmetode
Kutt alle grønnsakene og frukten i staver og biter.
Kjør halvparten av mangoen i en blender og ha i litt saft av appelsin som man kan dyppe frukten i.
Bland sammen soyasaus, peanøttsmør og litt lettrømme til en dipp.
Miks lettrømme, hakkede urter og saften av appelsinen til en rømmedipp.
Ha vaniljeyoghurt i en skål.
Server de fargerike fruktene og grønnsakene på et fat med dippene i små skåler.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆