snacks
Hjemmelaget oliventapenade
Oliventapenade med tomater og urter gir masse smak til måltidet. Prøv det for eksempel til grillmaten, eller som nydelig pålegg!
![Hjemmelaget oliventapenade på skiver med lyst brød. Servert på hvitt firkantet fat, med ferske urter ved siden av.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/1Nwedes1typStzHD20cWSQ/351d339323844f4495465c6a715f6336/Hjemmelaget_oliventapenade.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
5min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
200 gsorte oliven uten sten
1 feddhvitløk
5 stksoltørkede tomater
8 stkbasilikumblader
1 sssitronsaft
2 sspinjekjerner
2 ssextra virgin olivenolje
Fremgangsmetode
Ha alle ingrediensene utenom olivenoljen i en bolle. Kjør det med stavmikser til en tykk mos.
Rør inn olivenoljen og server som dipp, pålegg eller tilbehør til burgere.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆