Til hovedinnhold
snacks

Lefserull med røkelaks til koldtbordet

Skal du lage festmat til mange er lefserull med røkelaks helt perfekt. Denne favoritten egner seg både som fingermat, forrett og på koldtbordet.

Lefseruller med røkelaks og ostekrem, holdt sammen med cocktailpinner og lagt på fat. Fatet er pyntet med røkelaks, fersk dill og sitronbåter.

10min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

8 porsjoner

1pkkremost

2ssrømme

1tssennep (gjerne sterk)

3ssfinhakket dill

1tssalt og pepper (smak til)

1pkSoft tortilla (evt. potetlomper eller lefser)

200grøkelaks

Fremgangsmetode

Oppskriften gir ca. 30 tapasbiter med lefserull, avhengig av hvor store biter du skjærer.
Bland kremost med rømme, sennep, og finhakket dill. Smak til med salt og pepper.
Smør kremen på tortillalefsene og legg tynne skiver røkelaks oppå.
Rull sammen og del rullen i biter. Pynt med dill.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit