snacks
Lefserull med røkelaks til koldtbordet
Skal du lage festmat til mange er lefserull med røkelaks helt perfekt. Denne favoritten egner seg både som fingermat, forrett og på koldtbordet.
10min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
8 porsjoner
1 pkkremost
2 ssrømme
1 tssennep (gjerne sterk)
3 ssfinhakket dill
1 tssalt og pepper (smak til)
1 pkSoft tortilla (evt. potetlomper eller lefser)
200 grøkelaks
Fremgangsmetode
Oppskriften gir ca. 30 tapasbiter med lefserull, avhengig av hvor store biter du skjærer.
Bland kremost med rømme, sennep, og finhakket dill. Smak til med salt og pepper.
Smør kremen på tortillalefsene og legg tynne skiver røkelaks oppå.
Rull sammen og del rullen i biter. Pynt med dill.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆