Til hovedinnhold
snacks

Pinnekjøtt på flatbrød

Dette er perfekt restemat i julen. Bruk rester av pinnekjøtt og kålrotstappe, og ha det på flatbrød med litt sennep og gressløk på toppen. Server det som tapas eller som snacks når gjestene kommer.

Pinnekjøtt på flatbrød, servert med kålrabistappe, sennep og litt gressløk på lyseblå tallerken med høy kant. Hvit julepynt og en bunt gressløk på siden.

20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

300gpinnekjøtt (ferdig kokt og renset )

4biterflatbrød

200gkålrotstappe

4ssgrov sennep

3ssgressløk (finhakket)

Fremgangsmetode

Del flatbrødet i mindre biter, og topp det med kålrotstappe, pinnekjøtt, grov sennep og gressløk.

Tips!

Du kan bruke andre rester av julematen på samme måte. Topp flatbrødet med ribbe og surkål, med røkelaks, sild, ost eller hva annet du kan finne i kjøleskapet. Alt kan serveres på flatbrød. Det er bare fantasien som setter grenser.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit