Til hovedinnhold
snacks

Speltlompechips

Du behøver bare to ingredienser (og litt krydder) for å lage disse knasende sprø og sunne chipsene av speltlompe!

Speltlompechips med krydder i hvit serveringsbolle med oransje mønster. Bolle med guacamole i bakgrunnen.

7min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

1 porsjoner

2stkspeltlomper

2tsolje (fks. solsikkeolje)

1tssalt

en halvtspaprikapulver

en halvtsspisskummin

Fremgangsmetode

Varm ovnen til 225 grader, og dekk et stekebrett med bakepapir.
Del speltlompene i trekanter som en pizza, og legg dem i ett lag utover stekebrettet. De skal ikke overlappe hverandre.
Pensle hver lompebit med litt olje (det er viktig at det ikke blir for mye, da dette gjør chipsen bløt), og strø over litt salt, paprikapulver og spisskummin.
Sett stekebrettet midt i ovnen i 5-7 minutter til de er gylne og sprø. Legg til avkjøling på en stekerist.
Serveres med for eksempel salsa, guacamole, rømme eller kesam.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit