Ekte meksikansk vegetarnachos med digg topping
Det er lov å hygge seg litt ekstra i sommervarmen, og da er lettvint nachos midt i blinken. Med tre herlige toppinger er det klart for den ultimate kosematen!

20min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Elotes - maissalat:
4stkmaiskolber (eller maiskorn fra boks)
1ssrapsolje
en halvdlmajones
en fjerdedeltschipotle chilipulver (eller røkt chilipulver)
50gfetaost (smuldret)
1ssfersk koriander (finhakket)
en fjerdedelstksaften av lime
1dæsjsalt
1dæsjpepper
Guacamole:
2stktomater (finhakkede)
2feddhvitløk (revet)
en fjerdedelstkgul løk (finhakket)
2stkavokado
en fjerdedelstksaften av lime
1ssspisskummen
1ssfersk koriander (finhakket)
en halvtsflaksalt
Queso blanco - hvit ostesaus:
200ghvit cheddarost (revet)
1dlhelmelk
1feddhvitløk (revet)
1sssyltet jalapeño (finhakket)
1tsspisskummen
1tsløkpulver
Til servering:
1posesalte tortillachips (stor)