toast, sandwich og smørbrød
Oslo-toasten
Oppdag smaken av perfekt toast med kremet østerssopp-krem, syrlig jalapeño og smørstekt surdeigsbrød. Oslo-toasten kombinerer fyldig parmesan, aromatisk hvitløk som gir en uimotståelig og smakfull sandwich du vil lage igjen og igjen.

15min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
8skiversurdeigsbrød
1pkØstavind
hvitløkssmør
syltet jalapeño
Østerssopp-krem:
300gøsterssopp
1stkkepaløk
1feddhvitløk
500gfløte
50gparmesan
en halvtssalt (smak til)
en halvtssort pepper (smak til)
3sssolsikkeolje (til steking)
Fremgangsmetode
Østerssopp-krem
Finkutt løk og hvitløk, og fres i olje.
Riv østerssoppen i strimler, og tilsett når løken er blitt blank.
Tilsett fløte og kok ned halvparten av væskemengden.
Finriv parmesan, og rør inn. Smak til med salt og pepper til slutt.
Montering
Skjær åtte gode skiver surdeigsbrød, og gni hvitløkssmør på hver av dem.
Legg ost, et par skjeer med østerssopp-krem og syltet jalapeno på fire av skivene.
Legg de fire resterende skivene oppå, slik at det blir til sandwicher.
Legg sandwichen i en paninipresser eller et toastjern.
Når den er gylden, er den ferdig!
▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆