Til hovedinnhold
toast, sandwich og smørbrød

Oslo-toasten

Oppdag smaken av perfekt toast med kremet østerssopp-krem, syrlig jalapeño og smørstekt surdeigsbrød. Oslo-toasten kombinerer fyldig parmesan, aromatisk hvitløk som gir en uimotståelig og smakfull sandwich du vil lage igjen og igjen.

Oslo-toasten, som servert på Øya festivalen. To gylne toast, stablet over hverandre på skrå, servert på trekasse.

15min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

8skiversurdeigsbrød

1pkØstavind

hvitløkssmør

syltet jalapeño

Østerssopp-krem:

300gøsterssopp

1stkkepaløk

1feddhvitløk

500gfløte

50gparmesan

en halvtssalt (smak til)

en halvtssort pepper (smak til)

3sssolsikkeolje (til steking)

Fremgangsmetode

Østerssopp-krem

Finkutt løk og hvitløk, og fres i olje.
Riv østerssoppen i strimler, og tilsett når løken er blitt blank.
Tilsett fløte og kok ned halvparten av væskemengden.
Finriv parmesan, og rør inn. Smak til med salt og pepper til slutt.

Montering

Skjær åtte gode skiver surdeigsbrød, og gni hvitløkssmør på hver av dem.
Legg ost, et par skjeer med østerssopp-krem og syltet jalapeno på fire av skivene.
Legg de fire resterende skivene oppå, slik at det blir til sandwicher.
Legg sandwichen i en paninipresser eller et toastjern.
Når den er gylden, er den ferdig!

▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen