Til hovedinnhold
toast, sandwich og smørbrød

Ribbesandwich med rødkål og epler

Kan det friste med en sandwich med smak av jul? I denne sandwichen kan du bruke mye av tilbehøret til en klassisk ribbemiddag, som rødkål, surkål og sennep.

En skive røstet landbrød, med rødkål, skiver av gylden ribbe og smørstekte epler, toppet med syltet rødløk. Servert på lys grønn tallerken på lyst rustikk trebord. Julepynt, granbar og krukke med syltet rødkål i bakgrunnen.

20min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

2 porsjoner

1sssmør

1stkeple (i båter)

200gstekt ribbe (uten ben)

4ssrødkål (eller surkål)

2skivergodt brød

2ssgrov sennep

4skiversyltet rødløk

2sssprøstekt løk

Fremgangsmetode

Smelt smør i en stekepanne på middels sterk varme.
Skrell eplet og del i like tykke båter. Stek eplebåtene forsiktig på begge sider.
Varm ribberestene og rødkålen noen minutter i stekepannen dersom du vil at smørbrødet være litt lunt.
Smør sennep på brødskiven og legg på skiver med ribbe, rødkål og stekte eplebåter. Topp med syltet rødløk og sprøstekt løk.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit