toast, sandwich og smørbrød
Ribbesandwich med rødkål og epler
Kan det friste med en sandwich med smak av jul? I denne sandwichen kan du bruke mye av tilbehøret til en klassisk ribbemiddag, som rødkål, surkål og sennep.
20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
2 porsjoner
1 sssmør
1 stkeple (i båter)
200 gstekt ribbe (uten ben)
4 ssrødkål (eller surkål)
2 skivergodt brød
2 ssgrov sennep
4 skiversyltet rødløk
2 sssprøstekt løk
Fremgangsmetode
Smelt smør i en stekepanne på middels sterk varme.
Skrell eplet og del i like tykke båter. Stek eplebåtene forsiktig på begge sider.
Varm ribberestene og rødkålen noen minutter i stekepannen dersom du vil at smørbrødet være litt lunt.
Smør sennep på brødskiven og legg på skiver med ribbe, rødkål og stekte eplebåter. Topp med syltet rødløk og sprøstekt løk.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆