Til hovedinnhold

Bli med på laget

Sommervikarer

Vi trenger flere hender i sommer, og ønsker deg med på laget!

Vi har butikker innenfor dagligvare og bygg i hele Troms, Lofoten og Ofoten, med hovedkontor i Tromsø. Vi driver nesten 60 butikker som tilhører kjedene Extra, Coop Prix, Coop Marked, Obs og Obs Bygg. I tillegg er vi en stor eiendomsaktør og eier flere kjøpesenter. Totalt har vi omtrent 1100 ansatte, og vi er en av de største virksomhetene i Nord-Norge.

Ta kontakt med din lokalbutikk. Send en søknad på e-post til butikken, eller kom innom. Her finner du kontaktinfo til din butikk.

Hos oss er arbeidsmiljøet høyt prioritert, og vi jobber kontinuerlig for å sikre at alle våre ansatte trives på jobb. Ved å velge å jobbe hos oss, velger du en trygg og sikker arbeidsgiver som tar godt vare på sine ansatte. Bli med på laget hos Coop Nord!
Vi bygger fellesskapet på våre verdier – vi skal være nytenkende, ærlig, ha tiltro til egenarten vår, medlemmene skal ha innflytelse og vi skal vise omtanke for mennesker, dyr og miljø. Vi er eid av våre medlemmer, og hvert år deler vi overskuddet mellom de 130.000 medlemmene våre.

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn