Til hovedinnhold

Coop Extra Domus Setermoen

Coop-medlemmene bestemte hva kjøpesenteret skal hete

I forbindelse med renovering av det gamle varehuset på Setermoen ønsket Coop Nord et navn på det renoverte kjøpesenteret. Navnevalget fikk de lokale medlemmene i samvirkelaget bestemme. Etter at de hadde stemt over forslagene som de selv sendte inn ble navnet; Domus Setermoen.

Coop Nord SA - Domus Setermoen

Gjennom en forslagsrunde kom det inn 365 navneforslag og blant dem ble det trukket ut tre navn som var foreslått flest ganger eller hadde et lokalt særpreg. Selve avstemningen foregikk i medlemsappen ved hjelp av systemet «Si Ditt» som er utviklet for å gi medlemmene innflytelse.

-Vi er ikke veldig overrasket over at navnet ble Domus Setermoen. Det gamle varehuset har vært kalt det på folkemunne i mange år. Det viser seg nå at de som bor i området, og som bruker senteret i det daglige, liker dette navnet og vil bruke det som et offisielt navn, sier Marit Hemmingsen, medlems- og kommunikasjonsdirektør i Coop Nord.

Engasjerte mange

Det var over 1000 personer som deltok i avstemningen og dermed var med å avgjøre hva navnet skulle bli. De tre forslagene var Domus Setermoen, Setermoen Senter og Storala Senter. Navneforslagene fikk henholdsvis 47 %, 40 % og 13 % av stemmene.

- Det var en stund spennende om det skulle bli alternativ 1 eller 2 som avgikk med seieren, men flertallet landet til slutt på Domus Setermoen, forteller Hemmingsen. Navnet lever vi godt med, og nå starter vi arbeidet med å få på plass et navneskilt på bygget.

 

Re-åpning til høsten

-Det gjenstår en del arbeid utendørs før vi kan si oss fornøyd med oppgraderinga av senteret, sier Pål Wilhelmsen, direktør for kjøpesenter og utleie i Coop Nord. Det pågår også fortsatt litt arbeid innvendig – blant annet i vår egen Extra-butikk. Når vi er i mål med alt, vil vi til høsten ha en re-åpning av kjøpesenteret. Til da skal utvendig skilting, og skiltet med den nye navnet være på plass.

14.juli 2023

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit