Til hovedinnhold

Rentebetingelser

Medeier

Coop Oppdal tilbyr sine medlemmer en spareordning for opptjent kjøpeutbytte og bonuser samt vanlig spareinnskudd.

Gjennomsiktig sparegris på blå bakgrunn. Sparegrisen er fylt med gylne mynter og har et Coop-kort stukket nedi på toppen.

Gode rentebetingelser

Coop Oppdal tilbyr sine medlemmer en spareordning for opptjent kjøpeutbytte og bonuser samt vanlig spareinnskudd. Rentesatsene gjelder fra første krone. Det er ingen gebyr og ingen begrensninger i antall uttak. Det er ingen binding av innskuddene,- heller ikke på langtidskonto.

 Kontotype
Gjeldende rentesatser

fra 13.11.2023

 Medlemskonto  0.50 %

 

 Høyrente-/sparekonto

 Over 1.000.000 4.75 %
 100.000-999.999 3.90 %
 0-99.999 3.00 %

 

Hvordan foreta innskudd/uttak?

For å benytte seg av sparemuligheten med våre beste betingelser, må det opprettes en høyrentekonto hos oss ( i tillegg til medlemskontoen som opprettes automatisk når du blir medlem). 

For å opprette høyrentekonto og gjøre innskudd, logg inn på "Min side*", velg innskudd, - velg høyrentekonto, trykk på knappen "Opprett høyrentekonto og lag kid for innbetaling"  Du får da angitt kid nummer og bankkontonummer som du benytter i din egen nettbank for overføring til din medlemskonto.

Uttak fra, og overføring mellom konti i Coop Oppdal, gjøres tilsvarende på "Min side*" - min medlemskonto.  Av sikkerhetsmessige årsaker ligger en begrensning på uttak på inntil 2 MNOK pr. uke.  Ta kontakt med hovedkontoret på Oppdal ved eventuelle spørsmål; telefon 7240 0300. 

*) For å logge inn på "Min side" benyttes BankID.Kontanter (sedler/mynt)

 Vi tar dessverre ikke imot kontante innskudd og det er heller ikke mulig med kontante uttak fra medlemskonto.  Alle innskudd og uttak utføres mellom medlemskonto og bankkonto.

Medlemmenes innskudd er sikret

Innskudd er garantert av Samvirkelagenes Garantifond AL. På samme måte som for innskudd i bank gjelder en begrensning i garantien på 2 millioner kroner per innskyter.

Coop Oppdal SA

Coop Oppdal

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit