Til hovedinnhold

Krafttak mot kreft

Coop er stolt hovedpartner til Kreftforeningen og er en stor bidragsyter i kampen mot kreft. I flere år har vi samlet inn midler til Krafttak mot kreft sammen med våre medeiere. 2022 samlet vi inn 270 000 kroner til Krafttak mot kreft sammen med våre medeiere.

Coops bærekraftige handlenett

Coops bærekraftige gjenbrukshandlenett ble innført i 2018, og gir alle medeiere medlemsbonus når de skannes ved bruk. I forbindelse med Krafttak mot kreft i 2022, ga vi 2 kroner til Krafttak mot kreft i tillegg til at medlemmene fortsatt fikk 2 kroner medlemsbonus. Dette bidro til en donasjon på hele 270 000 kroner til aksjonen. 

I 2022 gikk pengene til forskning på kreft med spredning

Får du en kreftdiagnose, er statistikken på din side: Tre av fire overlever kreft i Norge i dag. Men med kreften følger frykten for det som er enda verre. Det ene ordet ingen kreftpasienter eller deres pårørende vil høre: «Spredning».

Heldigvis overlever flere kreft, også med spredning. Selv merkelappen «uhelbredelig» er ingen endelig beskjed. Den betyr bare at vi ikke har en behandling som kan ta knekken på akkurat din type kreft med spredning – akkurat nå. Men kanskje til sommeren? Eller om et år? Om ti år?

Hver eneste dag gjør kreftforskere i Norge og resten av verden store og små fremskritt som gir oss nye, bedre og mer treffsikre behandlingsmetoder. Det er disse forskerne og deres arbeid vi støttet i Krafttak mot kreft 2022.

Forskningen som gjøres i dag, kommer hele fremtiden til gode.
Litt mer tid kan bety alt.

EXTRA - Forside
MEGA - Forside
PRIX - Forside
Marked - Forside
Obs - Forside
Obs Bygg - Forside
Byggmix - Forside