Til hovedinnhold

Coop-dugnaden

4 barn i Coop drakter som løper på gresset, en sitter på ryggen til et annet barn, med en mørkeblå stripe nederst

Dette er Coop-dugnaden

“Alle barn må ha mulighet til å delta jevnlig i minst én organisert fritidsaktivitet sammen med andre.”

Fritidserklæringen 2022

 

Ved siden av skolen, er idrett og fritidsaktiviteter den viktigste fellesskaps- og inkluderingsarenaen for barn og unge. Det kan allikevel være vanskelig for en familie å prioritere dette, når det allerede er krevende å få endene til å møtes.

Coop-dugnaden barn som står sammen felles

Dessverre er det slik at hvert tiende barn i Norge vokser opp i familier med svært dårlig råd og som av den grunn faller utenfor. Noen har aldri vært med i en fritidsaktivitet, noen har opplevd å måtte slutte i det de var med på, og noen står i fare for å måtte slutte på grunn av familiens økonomiske situasjon.

Coop-dugnaden bidrar til at færre barn havner i denne situasjonen. Coop-dugnaden betaler regningen for medlemskontingent, treningsavgift, utstyr og andre nødvendige kostnader slik at barnet får delta på like premisser som de andre barna. På denne måten er Coop-dugnaden med på å forhindre utenforskap og sørge for at alle barn, uansett bakgrunn, får ta del i fellesskapet.

Vi i Coop kan ikke sitte og se på at barn faller utenfor, fordi de ikke har råd til å være med på fritidsaktiviteter.

- Philipp Engedal, Administrerende Direktør i Coop Norge

 

I samarbeid med Røde Kors, har Coop-dugnaden hjulpet nærmere 7500 barn i lavinntektsfamilier over hele Norge, med på fritidsaktiviteter. 

Vi er utrolig stolte over våre engasjerte kunder og ansatte som bidrar slik at flere barn kan få en meningsfull fritid og være en del av det viktige fellesskapet.

Sammen gjør vi en forskjell!

Barn i artikkel Coop-dugnaden

▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn