Til hovedinnhold

Fotball

Sport

Fotball er den største folkesporten i Norge, og Coop er stolte av å være med å utvikle norsk bredde- og toppfotball i årene som kommer.

Vi heier på alle!

Coop er eid av folket og er derfor opptatt av å støtte de idrettene som engasjerer befolkningen. Fotball er folkesport nummer èn for både store og små, og det er derfor naturlig at Coop er samarbeidspartner til Norsk Toppfotball (Eliteserien) og Toppfotball Kvinner (Toppserien). Coop er stolte av å være med å utvikle norsk bredde- og toppfotball i Norge.

Målet med å sponse Eliteserien og Toppserien er å inspirere og motivere alle som ønsker å drive med idrett eller annen fysisk aktivitet. Sammen med våre lokale samvirkelag inviterer vi til kampopplevelser, events og treningssamlinger over hele landet. I tillegg til Coop Norge sin avtale med Norsk Toppfotball og Toppfotball kvinner, er våre samvirkelag sterkt til stede hos lokale topp- og breddeklubber.

Inkludering og gode forbilder

Fotball er ikke bare viktig for den lokale tilhørigheten, men idretten gjør også en enormt viktig jobb med inkludering av barn og ungdom. Coop heier på alle, og har i mange år vært en viktig støttespiller for fotball-Norge. Blant annet har vi delt ut drakter til tusenvis av fotballag gjennom Coop Draktkampanje og vært sentral sponsor i store og små sportsarrangement. Mange av profilene i Eliteserien og Toppserien, som i dag er viktige forbilder for yngre spillere, har derfor trolig spilt med Coop på ryggen også i startgropen av sin idrettskarriere.

Fordeler for medeiere

Coop tilbyr sine medeiere attraktive fordeler og med fotballsponsoratet ønsker vi å gjøre fotball mer tilgjengelig for folket og la flere se sine forbilder på stadion. Våre 1,9 millioner medeiere får derfor opptil 50% rabatt på alle billetter i Eliteserien og vi ser på muligheten for å utvikle fordelene videre.

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn