Til hovedinnhold

Vegetar-gulasj

Her er en rask vegetarvariant av den kjente klassikeren gulasj! Fort gjort, og varmer like godt.

Vegetar-gulasj

20min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1stkgul løk

2stkfedd hvitløk

1bokskikerter

2stkpoteter

1stkgulrot

2stkstangselleri

1stkrød paprika

en halvstkspisspaprika

2sstomatpuré

2 og en halvsspaprikapulver

1lgrønnsaksbuljong

salt (smak til)

pepper (smak til)

olje til steking

Brød og smør til servering

Fremgangsmetode

Finhakk løk og hvitløk.
Kutt poteter og gulrøtter. Skjær paprika, spisspaprika og stangselleri i strimler.
Fres løk og hvitløk i en kasserolle med litt olje til det blir blankt.
Ha i tomatpuré og paprikapulver i kasserollen og bland godt.
Hell i resten av grønnsakene og stek i 2-3 minutter.
Hell i grønnsaksbuljong og la det småkoke på lav varme i ca. 15 minutter til grønnsakene er møre. Rør om av og til.
Imens gulasjen koker, skyll kikertene og fres i en stekepanne med litt olje. Når de får litt farge, dryss over en halv spiseskje paprikapulver og litt smør. Hell alt i gulasjen.
Smak til med salt og pepper.
Serveres med brød og smør ved siden av.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit