Til hovedinnhold

Vårt vareutvalg

Bredt utvalg

VÅRT VAREUTVALG

Coop Byggmix tilbyr et bredt utvalg produkter til lave priser. Vareutvalget vårt strekker seg fra kjente merkevarer til Coops egne på tvers av mange vareområder.

I de minste butikkene våre fokuserer vi på et bredt vareutvalg innen maling, verktøy, jernvare og gulv, samt sesongvarer som hageredskaper, høytrykk, grill, ved, peiser, varmeovner og snøredskaper.

Utvalget her er tilpasset både sesong lokale behov, eksempelvis innenfor fiskeutstyr, kjøkkenutstyr, hagemøbler og fritidsartikler.

Trelast og tyngre bygg

Totalt har vi 18 butikker med trelast og tyngre bygg, betongprodukter og et stort utvalg av gulv og baderom.

Følgende butikker har dette: 

Heradsbygd, Trysil, Heggenes, Vågåmo, Sola, Ølen, Gaupne, Hermansverk, Frosta, Hamarvik, Leksvik, Lensvik, Opphaug, Snøsa, Støren, Ålen, Moldjord og Skei i Jølster.

Maling

Vi er komplett leverandør av maling og tilbyr et stort utvalg. Vår betjening hjelper deg med å finne riktig maling og det som trengs for å få jobben gjort.

Gulv

Vi har gulv i alle våre butikker og i tilegg et stort utvalg gulv som kan skaffes på bestilling. Du finner også gulvprøver i alle butikkene våre.

Hage/Sesong

Innenfor hage har vi alltid et godt utvalg av hagemøbler, grill, høytrykksprodukter, gressklippere og andre hageredskaper i god kvalitet.

Vinter/Varme

Vi har ulike varianter av vinterredskap, peiser/ovner, varmepumpe og ved.

Verktøy og tilbehør

Vi har et stort utvalg av elektroverktøy,  håndverktøy, festemidler, beslag, sikkerhet og elektroniske låser.

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit