Til hovedinnhold

Grandiosa med en vri – små justeringer som gir stor smak.

INSPIRASJON

Grandiosa er allerede en favoritt - men med noen enkle grep kan du ta den til neste nivå. Topp med ekstra ost, søte dadler, frisk salat eller en spicy dressing, og du har en skikkelig gourmetpizza.

Pizza med skinke, fiken og mozzarella servert med to salater, oliven og et glass vann på et trebord.

Pimp Grandiosa – 6 kjappe tips 🍕

  • 🧀 Ekstra ost: mozzarella, chèvre, blåmuggost
  • 🍯 Litt søtt: dadler, honning, chilimarmelade
  • 🥗 Grønt: salatblanding, spekeskinke, pære
  • 🌽 Krønsj: nachos + rømmedressing
  • 🌶️ Spicy: chiliolje, sweet chili-dressing
  • 🥣 Dipp: rømmedressing med urter

Ferdig på 1–2–3 – og Grandiosaen blir alt annet enn kjedelig!

Ekstra ost

  • Velg en mild ost eller en ost med litt kraftigere smak til Grandiosa 4xOst. Her er noen forslag: mozzarella, chèvre, Snøfrisk, brie eller blåmuggost
  • Vil du toppe de andre grandis-favorittene med litt ekstra ost, kan du ha på ekstra mozarella, parmesan eller en annen revet fastost.

Litt søtt og godt

  • Ha 4-5 hakkede dadler på toppen av favoritt-Grandiosaen før den stekes. Litt søtt er overraskende godt sammen med det salte.
  • Stek en Grandiosa 4xOst som anvist på pakken. Ta pizzaen ut av ovnen og sett den på en rist. Fordel brie i skiver, noen skjeer aprikossyltetøy, 1 neve valnøtter og 2 stilker frisk rosmarin på toppen.
  • Du kan også toppe ostepizzaen med noen skjeer chilimarmelade fra ostedisken etter at pizzaen er ferdigstekt. Eller lag din egen: Spenstig chilimarmelade med aprikos

Topp med grønt

  • Frisk salatblanding

    • Alle grandiser blir ekstra fristende med noe grønt og fresht på toppen. Del 100 g piccolotomater i to eller fire. Rist 10 g pinjekjerner i tørr panne til de er gylne. Finhakk 1 hvitløksfedd. Bland tomater, pinjekjerner, hvitløk, 1 pose Coop Baby Leaf mix, 1 klype havsalt og 2 ss olje i en bolle. Bland det godt og fordel salaten over pizzaen når den er ferdig stekt.
  • Salat og spekeskinke

    • Ha noen hakkede dadler på toppen av en Grandiosa 4xOst og stek den som det står på pakken. Topp med salatblandingen over og 6 skiver spekeskinke.

  • Pære og blåmuggost

    • Fordel 1 pære i skiver, 50 g blåmuggost og ½ dl valnøtter på toppen av en Grandiosa 4xOst. Drypp over litt honning og stek i ovnen som anvist på pakken.

  • Brie og bacon

    • Legg på skiver av brie på en Grandiosa 4xOst, fordel smårettbacon og hakket rødløk over, og stek pizzaen i ovnen.

Noe krønsj

  • Det er veldig godt med noe sprøtt på toppen av pizzaen. Knus noen håndfuller nachos eller tortillachips (med eller uten ost) over favoritt-Grandiosaen etter steking og topp med rømmedressing og ruccola.

Hot og spicy

  • Chilidressing: Bland 1 beger rømme med ca. 1 dl sweet chili-saus og server ved siden av Grandis-favoritten.
  • Chiliolje: Rør sammen 4 ss god olivenolje, 1 ts chilipaste og 1 fedd finhakket hvitløk og drypp den over den nystekte pizzaen.
  • Du kan også bruke ferdigkjøpt pizzaolje, eller kanskje trå til med en trøffelolje som gir en litt mer voksen smak.

Rømmedressing

  • Rør sammen 1 beger crème fraîche, litt hakket rødløk, 1 fedd hakket hvitløk, 1 dl hakkede urter fra Änglamark (f.eks. persille, gressløk og basilikum), 1 ts sitronsaft, 1 ts sennep og 1 klype salt og pepper. Drypp dressingen over den ferdigstekte pizzaen, eller server den ved siden av.

 

Kundeavis Coop Mega - Mobil uke 42

Les ukens kundeavis!