Til hovedinnhold

Oppdag dine favoritter fra Smak

Kvalitetsprodukter

Coop Smak er vår egne produktserie med produkter av høyeste kvalitet. Hvert enkelt produkt er nøye utvalgt på bakgrunn av den beste råvarekvaliteten.

Prøv Big Beefy Gourmet Burger med en frisk og smaksrik potetsalat.

For en enkel og smakfull middag er Big Beefy Gourmet Burger et utmerket valg. Denne saftige burgeren er laget av førsteklasses storfekjøtt. Kombiner den med en av de to deilige variantene av potetsalat: oliven eller soltørket tomat. Potetsalatene er laget med ferske ingredienser og passer for deg som ønsker et raskt måltid med nydelige smaker.


Alt til et nydelig frokostbord finner du i Smak-serien

Nyt ferskt brød som odelsbrød, 7 kornbrød og Landemannen steinovnsbakt brød. Kvalitetsegg fra Smak som kan kokes eller brukes til å lage en deilig eggerøre sammen med røkt laks eller sprøstekt bacon. Du finner et stort utvalg av kjøttpålegg, med roastbiff, kryddersalami, Ardenneskinke og Provanceskinke. Ardennerpaté er perfekt som pålegg på ferskt brød. Topp det hele med din favorittjuice.


Finn din juice-favoritt

Du finner alle klassikerne, som eple, appelsin eller tropisk juice. Er du mer interessert i å prøve noe nytt kan du teste mandarin- og mangojuice eller eple-, solbær- og acerolajuice.


Smak nyhetene

I år har Smak kommet med sitron- og bringebærlimonade, som har en nydelig frisk smak. Potetsalaten som er perfekt til grillmaten kommer i to varianter. En med oliven og en med soltørket tomat og syltet rødløk.


En enkel måte å løfte middagen

God saus kan løfte enhver rett. Med ferdige sauser fra Smak, får du kvalitetsrik smak uten mye anstrengelse. Du kan velge mellom soppsaus, peppersaus, rødvinssaus eller béarnaise.


Smak serien består også av et stort utvalg produkter som passer perfekt som gaver, se utvalget her.

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn