Til hovedinnhold

Gaveidéer fra Smak

For matentusiaster

Coop Smak inneholder et variert utvalg av produkter som løfter hverdagsmaten. Perfekt til deg selv eller som gave til noen du bryr deg om.

Smak produkter på bord

Coop Smak inneholder et variert utvalg av produkter som ikke bare løfter hverdagsmaten, men også er perfekte som vertinnegaver, eller som spesielle overraskelser til matentusiaster. Les mer om noen av disse delikatessene og hvordan de kan brukes både som gaver og i egen matlaging.

Olivenolje

Olivenoljene fra Smak er ekte gourmetoljer som kommer i elegante flasker, perfekt som gave til enhver matentusiast. Den kan brukes til å forbedre smaken på salater, pasta, og som en base for dressinger. Denne oljen vil også være et vakkert og smakfullt tillegg på ethvert kjøkken.

Kalamata- og Mammut-oliven

Kalamata oliven er kjent for sin dybde og kompleksitet, mens mammut oliven imponerer med sin størrelse og saftighet. Begge variantene er perfekte til tapasbordet eller som en sunn snack.

Balsamico

Balsamicoeddiken fra Modena har en fyldig smak med fin balanse mellom sødme og syrlighet. Den kan heve smaken på salater, marinader, sauser og oster.
  

Grønn og rød pesto

Begge pesto-variantene er laget med de fineste ingrediensene. Grønn pesto passer perfekt til pasta, som smørbrødspålegg, eller som en smaksforsterker i supper. Den røde pestoen, rik på soltørkede tomater, er ideell til å gi en intens smak til sauser eller som dip til brød. Begge er flotte gaver til dem som elsker italiensk mat.
  

Tapenade

Tapenade, laget av oliven, kapers og ansjos, er en fantastisk gave for de som elsker mediteransk mat. Den kan brukes som pålegg, i salater eller som en dip. Tapenaden i Smak-serien kommer i en praktisk og stilfull emballasje som gjør den enkel å gi bort.

Akasiehonning med Valnøtter

Dette er en delikatesse som kombinerer sødmen fra akasiehonning med den knasende teksturen av valnøtter. Perfekt til ostefat, desserter, eller som en raffinert topping på yoghurt. En slik delikatesse gjør seg utmerket som gave til de som setter pris på fine smaker.

Drue- og Eplechutney

Denne chutneyen er et perfekt følge til oster og kjøttretter, og kan også brukes som en spennende ingrediens i sauser og dressinger. Som gave vil den garantert glede mottakeren med sin unike smak og eleganse.
  

Parmesan og parmaskinke

Parmesanosten er vellagret og full av smak, perfekt til å rive over pasta, supper, og salater. Parmaskinken er delikat og perfekt til antipasti. Sammen eller hver for seg, utgjør de en fantastisk gave til de som setter pris på autentiske italienske smaker.
   

Pasta

Fusilli Lunghi Col Buco er lang og hul, noe som gir en unik tekstur og muligheten til å fange opp rikelig med saus. Trattole har en spiralform som også fanger opp saus på en fantastisk måte, mens Gigli, med sin blomstliknende form, gir en elegant presentasjon. Som gave til pastaelskere, vil disse variantene definitivt imponere med sin kvalitet og form.
   

Lakriskuler og belgiske trøfler i ulike smaker

Lakris i den klassiske med salmiakk- og anissmak, eller en friskere med hvit sjokolade med rabarbra- og bringebærsmak. Trukket i karamellsjokolade eller melkesjokolade rullet i lakrispulver. Her finner alle lakriselskere en favoritt.

Belgiske trøfler myke kakaotrøfler som finnes i tre forskjellige smaker. Bringebær, karamellsmak og havsalt eller usøtet kakaopulver.

Smak serien består av mange flere produkter, oppdag dine nye favoritter her.

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit