Til hovedinnhold

Velkommen til Mens Club

50% for alle våre medlemmer

Velkommen til Mens Club, hvor du som medeier automatisk er medlem. Det betyr at du får 50 % medlemsrabatt på bind, truseinnlegg og tamponger når du handler hos Coop Prix.

Kvinne i kjole med vifte av bind i hendene

Mens Club er en klubb for alle - uansett om du handler til deg selv eller noen du er glad i.

Det at mensen fortsatt er et tabu for mange, gjør hverdagen vanskeligere for kvinner over hele landet. Som en medlemseid organisasjon er det viktig for oss å ivareta alle våre medlemmer. Med Mens Club ønsker vi å bidra til å kvitte oss med dette tabuet en gang for alle, og dermed normalisere noe så hverdagslig som mensen.

Mensen er ikke noe man velger selv. Likevel må kvinner bruke titusener av kroner på mensprodukter i løpet av et liv. Derfor lanserte vi Mens Club i mars 2021 – Norges første og desidert største rabattklubb for mensprodukter.

Vi i Coop-familien har lenge vært opptatt av å være med på dugnaden om å utjevne forskjeller mellom kjønn, og for å bedre situasjonen for de som har utfordrende økonomi. Som et av våre tiltak reduserer vi prisen på mensprodukter med hele 50% for alle våre medlemmer.

Velkommen til Coop Prix og Mens Club!

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit