Til hovedinnhold

Fort gjort å spare penger med Coop-serien!

Egne merkevarer

På leting etter de smarte kjøpene er det fort gjort å gå seg vill i pris- og tilbudsjungelen. Med Coop-serien får du både i pose og sekk - og litt til.

Dovendyret holder en rød pakke coop-kaffe i hånden og viser til kamera med gulbakgrunn og produkter bak

God kvalitet trenger ikke bety høye priser

For mange er ordet "kvalitet" synonymt med høye priser, og på leting etter de smarte kjøpene er det fort gjort å gå seg vill i pris- og tilbudsjungelen. Med Coop-serien får du både i pose og sekk - og litt til.

Vi i Coop vil at det skal være enkelt å velge gode produkter til en lav pris. Derfor utvikler vi stadig Coop-serien – vår egen produktserie der vi fokuserer på kvalitet og bærekraft, men også på å holde prisene nede. I dag består serien av mange hundre produkter, og er tilgjengelig i alle Coop-butikker. Produkter med merkenavnet Coop skal være et bedre prisalternativ enn andre sammenlignbare varer i butikken (kg/liter pris). Det betyr at du kan være trygg på at du gjør et godt prisvalg i butikken du handler i, om du velger et Coop-produkt. Dersom du leter etter vårt billigste alternativ, se etter varer fra Xtra-serien.

Hvordan får vi til det?

– Kokken vår, Matthias Kappelhoff, jobber grundig for å sikre at produktene holder en god kvalitet, og for å holde kostnadene nede, bruker vi bl.a lite penger på markedsføring og har en intern designer som lager godt over halvparten av produktdesignene våre. Da kan vi også tilby en lav pris, forteller Dorthe Gill Brudvik, Direktør Egne Merkevarer i Coop.

I tillegg er vi i Coop nøye på både samarbeidspartnere og på å sikre et godt samarbeid med våre leverandører. Både for å sikre kvalitet, men også for å ivareta en bærekraftig produksjon.

– Coops strategi er alltid å velge norskprodusert der dette lar seg gjøre, derfor har rundt 750 av Coops egne merkevarer en Nyt Norge-merking. For eksempel er kjøttprodukter som selges under Coop-merkevaren alltid norsk-produsert. Dette holder i tillegg svært høy kvalitet – vi har gjennom flere år hevdet oss i toppen i NM i kjøtt, sier Brudvik.

– Det betyr at vi med våre egne merkevarer hjelper flere lokale produsenter frem. Vi bidrar til en spredt industriproduksjon i hele Norge og vi er med på å sikre lokale arbeidsplasser.

Prisvinnere til en billig penge

Bare i år har produkter fra Coop-serien vunnet flere priser. I NM kjøttprodukter 2023 fikk "Coop kokt skinke" gull og "Coop kyllingfilet paprika og urter" sølv. I godt.no sin blindtest fikk Coops iskaffe terningkast 5, og i VGs burger-test fikk "Coop Crispy kyllingburger" terningkast fem.

Sving innom Coop Prix neste gang du skal handle Coop-serien. Fort gjort!

 

▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit