Til hovedinnhold

Änglamark-produkter

Produkter i de fleste kategorier

Änglamark-produkter

Foretrekker du økologisk? Da er du ikke alene! I serien finner du alt fra pasta og frukt til hygiene- og velværeartikler.

Disse produktene har vi i dag:

Middag

I Änglamark finner du alt fra kylling og blåskjell, til pasta, grønnsaker og sjokolade. Alle matvarene er Debiogodkjent, og vi jobber kontinuerlig med miljøvennlig emballasje på våre produkter.

Baby

Uansett om det gjelder mat og drikke, bleier eller lotion: For å møte småbarnsforeldres ønsker om gode alternativer, har vi et rekordstort utvalg av alt du måtte trenge til de minste. Du finner et godt utvalg av økologisk babymat og smoothies, samt hygieneprodukter uten parfyme og fargestoffer.

Bleiene er svanemerket og uten parfyme og fargestoffer. De er myke og lar huden puste, samtidig som de har god passform og beskyttelse mot lekkasje.
For barna er kun det beste godt nok!

Les mer om Änglamark babyserie her

Hudpleie

Alle hudproduktene i Änglamark er allergivennlige og helt uten parfyme og fargestoffer. Du finner alt fra deodorant, dusjsåpe og shampo, til bodybutter, solkrem og barberskum.

Den nyeste linjen Dermacare er spesielt utviklet for tørr og sart hud- perfekt i vinterhalvåret hvor huden krever litt ekstra omtanke.

Les mer om Änglamark og allergi her

Hus og hjem

Vaskeproduktene i Änglamark er også allergivennlige og trygge å bruke for både deg, ditt hjem og miljøet. Her finner du alt du trenger for å vaske huset, klærne og for å ta oppvasken.


Om serien

Vi fører Änglamark produkter i alle våre daglivare butikker, men størst utvalg finner du hos Coop Mega, med alt fra pasta og frukt til hygiene- og velværeartikler.

Coop Änglamark er ditt økologiske alternativ. Matvarene er dyrket uten kunstgjødsel og sprøytemidler.

Coop Änglamark er vår egen serie med økologisk dyrkede matvarer. Mange av Coops kunder er miljøbevisste, og vi skal sørge for at det alltid finnes et godt utvalg av økologiske dagligvarer av høy kvalitet i Coop-butikkene. Coop Änglamark består et tyvetall ulike basisvarer som pasta, mel, grønnsaker og olivenolje. I tillegg fører Coop-butikkene andre økologiske matvarer.

Prinsipper i økologisk landbruk.

Balanse i kretsløpet er et av målene i økologisk landbruk. Produksjonen baserer seg derfor i størst mulig grad på ressursene som finnes på gården. Kunstgjødsel og kjemiske sprøytemidler er ikke tillatt, og dermed reduseres både ressursbruk og forurensning.

Koster økologiske varer mer?

Økologiske varer er litt dyrere enn vanlige varer. Forklaringen er enkel. Det tar lengre tid å luke enn å sprøyte. Det er også mer tidkrevende å spre husdyrgjødsel enn kunstgjødsel. I tillegg blir avlingen litt mindre enn i vanlig landbruk. Mange synes uansett det er verdt å betale litt mer for et økologisk alternativ. 

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn