Til hovedinnhold

Hva slags grill trenger du?

Grill riktig

Å tilberede mat over åpen varme ligger i vår natur. Strengt tatt trenger du bare en rist og et bål, men ulike griller har sine fordeler til ulike anledninger.

Kullgrill som akkurat har blitt påtent og har flammer som tår opp.

Å tilberede mat over åpen varme ligger i vår natur. Strengt tatt trenger du bare en rist og et bål, men ulike griller har sine fordeler til ulike anledninger.

For deg som griller på tur:

Det er mange som velger å ta med grill ut i parken, i skogen eller disker opp med grillpiknik på et svaberg ved sjøen. Velg en liten portabel grill fremfor engangsgrill i aluminium. Ikke bare blir resultatet mye bedre, du forsøpler ikke med en portabel grill. Portabel grill finnes både i kull- og gassvariant og er enkle å bruke. Passer for den enkle grillmaten som raskt blir ferdig som for eksempel pølser, burgere, grønnsaker, fisk og skalldyr.

For deg som griller til hverdags:

Gassgrill er et naturlig valg for deg som har en travel hverdag. Den blir raskt varm, og like fort kald. I tillegg slipper du å tømme den for kull. Et par tak med stålbørsten over grillristen, og grillen er klar for å brukes. På gassgrillen kan du grille alt fra små stykker over direkte varme, til større stykker over indirekte varme.

For deg som griller til fest:

Hvis du ønsker den autentiske grillsmaken, velger du kullgrill. Enten du bruker kull eller briketter får maten den riktige grillsmaken. På kullgrillen kontrollerer du enkelt varmen ved hjelp av å lage indirekte- og direkte grillsoner. Det er litt mer arbeid å tenne og vedlikeholde kullet underveis enn å slå på en gassgrill, i tillegg må kullet tømmes etter bruk. Likevel er det helt klart verdt det hvis du er ute etter den genuine grillsmaken.

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn