Til hovedinnhold

Extra besøker Render Burger

«Terningkast 6», «Oslos beste burger», «himmelsk». At Render kan burger, er det liten tvil om. Derfor utfordret vi dem til å utvikle en oppskrift med et Coop Grill Perfekt-produkt som hovedingrediens, slik at du kan lage den selv!

Render åpnet for bare et års tid siden, men har allerede rukket å bli et kjent navn blant burgerelskerne i Oslo. Selv om hovedstaden allerede bugnet av burgersteder, mente de australske gründerne bak Render at det manglet et sted som serverte burgere som var verdig det norske folk.

Alex Ryan flyttet til Norge for syv år siden, og jobbet flere år som kjøkkensjef på Way Down South før han for to år siden startet opp Oslo Restaurant Group, hvor han i dag er kjøkkensjef og ansvarlig for utvikling av menyer. Da han ble presentert for utfordringen tok han den på strak arm, og var rask til å velge sin hovedingrediens: Grill Perfekt baby back ribs.

– Da jeg først så dette produktet tok det meg tilbake til barndommen og McDonalds sin «Mc Rib», som jeg elsket, forteller Ryan.

Stjel oppskriften her

Målet med utfordringen ble dermed å lage sin versjon av denne. Retten kaller han «The Render Rib», og som tilbehør valgte han en hjemmelaget BBQ-saus, majones, grillet løk og sylteagurk.

– Ved å grille løk og sylteagurk på høy varme, kun på en side, får man en god stekeskorpe som gir en lignende smak som en smashburger gir. Denne litt forkullede smaken er en viktig del av vår smaksprofil, og gir retten en tydelig identitet, sier han.

Selve kjøttet tilberedes i airfryer, men kan også stekes i ovn eller på grillen.

– Extra har gjort en veldig god jobb med disse Grill Perfekt baby back ribsene. Kjøttet er ekstremt mørt og kjøttfullt. Jeg er superfornøyd med sluttresultatet.

Stjel oppskriften her

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn