Til hovedinnhold

Få 50% medlemsrabatt på bleier hos Extra

Medlemsfordel

Alle Coop-medlemmer sparer 50% på alle bleier som Pampers, Libero, Lillego og Änglamark. Skann Coop-appen i kassen og få billige bleier.

Extra skal være konkurransedyktige på pris, og derfor får du medlemsrabatt med 50 % rabatt på alle bleier. Rabatten trekkes fra i kassa når du skanner Coop medlemsapp eller medlemskortet ditt.

For en familie med små barn handler det om mye mer enn bare utgifter til bleier. Våre tall viser at andre produkter utgjør langt over halvparten av de totale utgiftene knyttet til babyprodukter.

I tillegg til 50 % medlemsrabatt på bleier, får du på toppen av det hele som Coop-medlem også ekstra kuponger i medlemsappen når du handler babyprodukter hos oss. Slik kan du som småbarnsforelder spare masse på å handle til barnet hos Extra! 

SLIK FÅR DU MEDLEMSRABATT:

  • Bli medlem i Coop. Er du ikke medlem enda, er det enkelt å melde seg inn. Som medlem får du minimum 1 % kjøpeutbytte på alt du handler, i tillegg til en rekke andre medlemstilbud.
  • Scann koden i medlemsappen i kassen. Det gjør at kjøpene registreres på ditt medlemskap og at rabatten trekkes fra.

Bli medlem

Allerede medlem? 
Last ned Coop-appen i AppStore eller Google play

Se alle fordelene du får som coop medlem her

Tilbake til kampanjer i Extra

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn