Til hovedinnhold

Gjør skolestart billig!

Gå for godt brød

Hemmeligheten bak en god, næringsrik og billig matpakke ligger i å kjøpe det riktige brødet.

Smilende far far og datter ståt på et hvitt kjøkken og smører seg brødskiver

Hemmeligheten bak en god, næringsrik og billig matpakke ligger i å kjøpe det riktige brødet. Kjøp brødet hos Extra* og la den trauste matpakka tilhøre forrige skoleår!

GÅ FOR GULL

Havregull, for å være eksakt. Ikke bare smaker brødet kjempegodt, men det passer også til alle måltider og pålegg. Server toppet med deilig pålegg fra Xtra-serien eller som tilbehør til en av våre Billigmiddager, for eksempel!

Med full pott på grovhetsskalaen er Havregull et sunt, godt og billig alternativ til matpakka. Lavt innhold av salt har det óg!

Grovhet: 100 %

SUPERLUNSJ MED SUPERBRØD

Det er ikke uten grunn at Superbrødet har fått navnet sitt. Ikke bare er det Norges mest solgte brød, men det er også matpakkebrød nummer én. Supebrød passer nemlig utmerket i både skole- og tursekk, og gjør seg minst like godt på frokostbordet hjemme.

Superbrød er saftig og godt - det er det den digge ingrediensen potetflakes som sørger for. Prøver du det, skjønner du det.

Grovhet: 51 %

HVERDAGSFAVORITT

Vårt Jegerbrød er, tro det eller ei, ikke bare for jegere. Det er også for deg som digger et saftig brød med god skorpe. Jegerbrødet er perfekt når du vil kose deg litt ekstra i hverdagen, og det på både sunt, godt og billig vis.

Jegerbrød er et mellomgrovt 7-kornsbrød for både store og små!

Grovhet: 42 %

   
*Brødene omtalt i denne artikkelen er ikke tilgjengelig i Sogn og Sunnfjord, samt nord for Steigen.

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit