Til hovedinnhold

Få 11 prosent bonus på frukt og grønt

Medlemsfordel

Hos Extra får du alltid 11 % bonus på frukt og grønt når du er Coop-medlem. Da blir det billigere og litt enklere å få i seg fem håndfuller med frukt og grønt om dagen.

Et eple om morgenen, en banan i lunsjen, litt brokkoli og løk til middag, og noen druer til kvelds. Det er egentlig ikke så mye som skal til for å få i seg fem håndfuller om dagen. Og det blir enda litt enklere når det er billig.

Extra gir deg alltid 11 % bonus på all fersk frukt og grønt. Det betyr at du får igjen 11 kroner for hver hundrelapp du bruker på fersk frukt og grønnsaker når du handler hos oss.

 

DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å FÅ BONUSEN:

  • Bli medlem i Coop. Er du ikke medlem enda, er det enkelt å melde seg inn. Som medlem får du minimum 1 % kjøpeutbytte på alt du handler. Det betyr litt penger tilbake på alt annet enn frukt og grønt også.
  • Last ned Coops medlemsapp. I medlemsappen får du oversikt over fordelsregnskapet ditt, du får kuponger på ting du handler ofte og du kan lese tilbudsavisen som oppdateres hver uke.
  • Kjøp frukt og grønt hos Extra. Jo mer du kjøper hos oss, jo større blir kjøpeutbyttet ditt.
  • Scann koden i medlemsappen i kassen. Det gjør at kjøpene registreres på ditt medlemskap.

Allerede medlem? 
Last ned Coop-appen i AppStore eller Google play 

Pengene fra Extras bonus på frukt og grønt samles opp i fordelsregnskapet ditt gjennom året. Du vil ikke se beløpet på kvitteringen, men etter hver måned beregnes bonusbeløpet ditt, og du kan se opptjent beløp i appen fra den 10. i måneden etter.

OFTE STILTE SPØRSMÅL OM FRUKT OG GRØNT

Hvor får jeg bonusen?
Har du samtykket til å motta epost fra Coop eller er bruker av Coop medlemsapp får du bonusen på alle Extra-butikkene.

Hva får jeg medlemsbonus på?
Nå får du som er bruker av Coop medlemsapp eller har samtykket til epost hele 11 prosent bonus på all fersk frukt, grønnsaker, bær og poteter. Bonusen gjelder ikke salatbar og varer som tørkede dadler, tørkede aprikoser, nøtter eller ferskpresset frukt og bær.

Får jeg vanlig kjøpeutbytte i tillegg?
Ja, du får kjøpeutbytte på minimum 1 prosent i tillegg til 11 prosent bonus på frukt og grønt.

Er det andre fordeler med Coop medlemsapp?
Du får gode kupongtilbud på produkter du handler ofte. Tilbudene tilsvarer ca. 20 prosent avslag på produktene. Trofaste Coop-medlemmer får også jevnlig tilbud om gratis produkter i appen.

Er det andre fordeler ved å avgi samtykke til epost?
Du får spennende og relevante eposter tilsendt direkte til deg, basert på dine ønsker og kjøpsadferd. Med det får du tilbudene litt før alle andre.

Hvor mye medlemsbonus får jeg?
Brukere av Coop medlemsapp eller som har samtykket til epost får 11 prosent bonus på fersk frukt og grønt hos Extra

Hva hvis produktet er på tilbud?
Du får også 11 prosent medlemsbonus på tilbudsvarer.

Hvem får medlemsbonus?
Alle medlemmer som bruker Coop medlemsapp eller som har samtykket til epost fra Coop får 11 prosent bonus på frukt og grønt hos Extra.

Hvordan får jeg medlemsbonusen?
Alle som bruker Coop medlemsapp eller har samtykket til epost får medlemsbonusen ved å skanne appen i kassen når de betaler. Medlemmer som er logget inn på Coop medlemsapp eller har samtykket til epost kan også registrere kjøpet med medlemskort.

Når startet bonustilbudet?
4. januar 2017.

Hvor ser jeg hva bonusen blir?
Bonusen beregnes på slutten av hver måned og vises i ditt fordelsregnskap på Min side. Bonusen vises ikke på kassakvitteringen.

Når ser jeg bonusen?
Bonusen beregnes på slutten av hver måned og legges til ditt fordelsregnskap på Min side den 10. hver måned.

Når får jeg bonusen?
Opptjent bonus gjennom året settes inn på din medlemskonto i begynnelsen av neste år, på samme måte som kjøpeutbytte og bonuser fra Coop medlems samarbeidspartnere.

Når kan jeg bruke bonusen?
Etter at bonusen er satt inn på medlemskontoen kan du flytte den over til din egen bankkonto. Du kan også la pengene bli stående og få renter etter ditt samvirkelags satser.

Hvorfor gis det bare bonus hos Extra?
11 prosent bonus på frukt og grønt hos Extra er bare en av de mange fordelene du har som Coop-medlem. I tillegg til vanlig medlemsbonus og andre fordeler er det mange grunner til å velge Coops kjeder.

Husk at alle med Coop medlemsapp også får 20 prosent bonus på alt fra Änglamark hos Coop Mega. 

Coop Mega har godt utvalg, betjent ferskvaredisk og alltid gode tilbud på viktige varer for storhusholdninger. Hos Coop Prix kan du alltid gjøre en god deal, mens Coop Marked og Matkroken har gode tilbud og et utvalg som er tilpasset den lokale kunden.

Hvorfor gis kun bonus til dem som har logget inn i medlemsappen eller har avgitt epost-samtykke?
Coop ønsker å gjøre det enklere for deg som kunde å oppnå gode fordeler, samt å få viktig og relevant informasjon. Appen og personlige eposter er vårt beste verktøy for å imøtekomme deg som kunde og dine behov. I tillegg til å spare miljøet sparer vi kostnader som kommer kundene til gode i form av lavere priser og unike medlemsfordeler.

Hvordan finner jeg medlemsappen?
Søk etter «Coop medlem» på App Store eller Google Play.

Jeg får ikke logget meg på appen?
For å logge inn må du ha en profil på Min side på coop.no. Klikk deretter «logg inn» øverst på siden. (Du trenger medlemsnummeret for å logge deg på første gangen, senere kan du bruke mobilnummer eller epostadresse.) Passordet i appen er det samme som du bruker på «min side». Har du glemt passordet, klikk på «glemt passord».

Hva om jeg ikke husker passordet mitt til «min side»?
Har du glemt passord kan du klikke på «glemt passord» ved innloggingen på Min side. Om dette ikke fungerer kan det tyde på at du ikke tidligere har vært innlogget eller registrert som bruker av «min side». Gå da til www.coop.no, velg «logg inn på min side», og deretter «registrer meg». Dette kan du også gjøre i appen. Sjekk at dine opplysninger stemmer og lag deretter passord som består av minimum 8 bokstaver og tall.

Hvorfor trenger jeg Coop medlemsapp?
Coop ønsker å gjøre det enklere for deg som kunde å dra nytte av alle fordelene du har som Coop-medlem. Appen og epostkommuniksjon er vårt beste verktøy for å imøtekomme deg med viktig og relevant informasjon. I tillegg til å spare miljøet sparer vi kostnader som kommer våre kunder til gode i form av lavere priser og unike medlemsfordeler.

Ikke minst er det nå 11 % medlemsbonus på frukt og grønt hos Extra i tillegg til kjøpeutbytte!

Hvordan blir jeg medlem i Coop?
Så gøy at du vil bli medlem! Du kan starte innmeldingen ved å sende SMS «Coop» til 2330 eller bruke linken nedenfor.
Bli medlem

Se alle fordelene du får som coop medlem her

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn