Til hovedinnhold

Bli god sammen med oss!

Kompetanseutvikling, karrierebygging og lederutvikling hos oss

I Coop satser vi på menneskene. Å jobbe i Coop betyr å være en del av et unikt fellesskap som verdsetter deg som individ. I Coop investerer vi i dine ambisjoner og skaper en arbeidshverdag fylt med engasjement og glede. 

Hvorfor Coop? Vi tror på å dyrke talenter, og det gjenspeiles i vårt engasjement for å utvikle våre medarbeidere. I Coop er vi stolte av å være nyskapende, engasjerte og skape arbeidsglede. Våre verdier er ikke bare ord på papiret, de er byggesteiner som gir mening til hverdagen din og sørger for suksess og lønnsomhet for Coop som helhet. 

Hva tilbyr Coop deg? Vi forstår at veien til suksess er forskjellig for hver enkelt. Derfor har Coop utviklet unike utviklingsprogrammer. Enten du drømmer om en lederrolle i butikkene, på Norges største logistikksenter, eller bli fagspesialist på våre servicekontor i Coop Norge, har vi et tilbud til deg. 

 • Unge Talenter: Et årlig kompetanseutviklingsprogram fokusert på utvikling, motivasjon, nettverksbygging og selvledelse.
 • Butikkledelse del 1: For talenter i butikkene som vil vokse inn i en lederrolle.
 • Butikkledelse del 2: Gir deg innsikt i butikkøkonomi og butikkledelse. 
 • Lederprogrammet LUP: Utvikler nye og eksisterende ledere i fellesorganisasjonen Coop Norge. 
 • Lett å lede: Gir ledere med personalansvar påfyll for kontinuerlig vekst. 
 • Andre programmer: Vi arrangerer også introduksjonsuke for nyansatte, program for å bli intern kursholder, kurs i arbeidsmetodikk, prosjektledelse og mye mer!

Hos oss ønsker vi at du får utvikle deg i det du liker best! I et støttende fellesskap med flerfoldige opplæringsmuligheter og muligheter for intern mobilitet, ønsker vi å hjelpe deg og oppnå din karrieredrøm!

Coopskolen – Tren når du vil, hvor du vil og hvor lenge du vil. Coopskolen er vårt digitale læringsunivers. Her finner du også en rekke læringsstier som du kan gjennomføre akkurat når du har behov. Alt fra læring om Coop generelt, til fagspesifikke kurs, presentasjonsteknikk, forhandlingsteknikk eller kurs i arbeidsrett. 

Hvorfor vente? Din karriere i Coop begynner nå! Coop er stedet hvor du ikke bare finner en jobb, men et fellesskap som investerer i din fremtid. Se alle ledige stillinger hos Coop.

Karriere i Coop

 • ▆▆▆▆▆▆▆▆▆

  ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

  ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
 • ▆▆▆▆▆▆▆▆▆

  ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

  ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
 • ▆▆▆▆▆▆▆▆▆

  ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

  ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn