Til hovedinnhold

Derfor bør du alltid bruke Coop Mastercard på reise

Coop Mastercard

Enten du skal ut å reise med familien, venner eller alene, gjør du lurt i å betale med Coop Mastercard fra start til slutt.

coop-mastercard-pa-reise

Derfor bør du alltid bruke Coop Mastercard på reise

Enten du skal ut å reise med familien, venner eller alene, gjør du lurt i å betale med Coop Mastercard fra start til slutt.

Gjør du det får du nemlig flere fordeler, både på utenlands- og innlandsreiser. Blant annet sparer du penger med inkludert reise- og avbestillingsforsikring, får økt trygghet, redusert sjanse for svindel og bonus på alle kjøp.

Les også: Coop Mastercard – gode sparetips for hele familien.

Spar penger med inkludert reise- og avbestillingsforsikring
Betaler du minst 50 prosent av reisen med ditt Coop Mastercard, får du automatisk reise- og avbestillingsforsikring inkludert. Dette gjelder også ved leie av bil, og forsikringen dekker deg selv og et reisefølge på inntil tre personer. Dermed kan du, dersom du betaler med Coop Mastercard, enkelt forsikre hele familien uten ekstra kostnad.

Hva dekker reiseforsikringen?

Reiseforsikringen dekker blant annet:

  • Utgifter ved uventet sykdom, ulykker, forsinkelser, avbrutt reise og tapt bagasje.
  • Avbestilling ved ulykke eller uventet sykdom.
  • Billetter, penger og pass ved tyveri eller ran.
  • Hjemreise dersom du blir syk eller skadet, eller ved alvorlig sykdom eller dødsfall i familien.
  • Egenandel ved skade på leiebil inntil 12 000 kroner.

Unngå svindel med Mastercard

Svindel, hacking og ID-tyveri blir stadig mer utbredt. Samtidig blir metodene smartere og vanskeligere å oppdage før det er for sent. Blir bankkortet knyttet til brukskontoen din hacket, kan svindlerne raskt tømme kontoen din for penger. Et enkelt tiltak for å unngå svindel er å alltid betale med Mastercard.

Betaler du med Mastercard og blir svindlet, er det ikke dine penger som blir tatt, og du slipper dermed at bankkontoen din tømmes. I tillegg har du flere rettigheter og ekstra beskyttelse via finansavtaleloven. Denne loven gir deg rett til å rette pengekrav til kredittkortutsteder hvis varen du mottar er mangelfull og eller selskapet du handlet hos er konkurs.

Ha alltid med et reservekort

Det er anbefalt at man har med to kort på reise, i tilfelle et forsvinner, blir frastjålet eller ødelagt. Det beste er da å bruke et kredittkort som betalingskort, og ha ditt ordinære bankkort som reserve. Husk å oppbevare reservekortet et annet sted enn betalingskortet, slik at ikke begge forsvinner.

Coop Mastercard har ingen etablerings- eller årsgebyr.
Effektiv rente er på 25,1 % ved utsatt betaling.

Priseksempel ved utsatt betaling: Effektiv rente 25,1 %, 15.000 kr, o/12 mnd. Kredittkostnad 1.587 kr. Totalt 16.587.

Ønsker du å samle flere lån på et sted til en lavere rente?  Sjekk ut muligheten for refinansiering her

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit