Til hovedinnhold

På denne måten sparer småbarnsfamilien både tid og penger

Spar tid og penger

Kvinne går ut av kasseområdet i en Extra butikk

Som travel småbarnsmor ønsker ikke Hilde å bruke mye tid på å farte fra butikk til butikk. I tillegg ønsker hun å eliminere flest mulig potensielle forsinkelser på handleturen. Derfor er hun så glad i Coop.

– En av de viktigste årsakene til at jeg er så glad i Coop er faktisk at jeg kan betale med mobilen i alle butikkene deres. Noe av det verste som finnes er å stå i kassa og oppdage at man har glemt lommeboka hjemme. Det er så praktisk å kunne betale med mobilen, for den har man jo alltid med seg, sier Hilde.

Funksjonen Hilde snakker om heter Coopay. I 2019 lanserte Coop mobilbetaling, og er fremdeles eneste dagligvareaktør i Norge med en slik betalingsløsning. I en tid hvor det er ekstra viktig med god hygiene, passer det ekstra fint å kunne betale uten å berøre en eneste overflate.

– Coopay er genialt. Også elsker jeg unikheten i de ulike Coop-butikkene. Uansett om det er julegaver, verktøy, dagligvarer eller blomster du er på utkikk etter, så finner du det i en Coop-butikk. De har det meste vi som barnefamilie trenger, sier Hilde.

– Strekker seg langt forbi gode tilbud

Hilde er en storhandler. Normalt tar hun ukeshandelen alene på Obs én gang i uka, men denne gangen har hun familien med seg. Og i stedet for å handle på Obs, skal de gjøre ærendene sine hos Extra og Obs Bygg.

– Så lenge det er Coop er jeg fornøyd. Det er jo tross alt her man får de beste fordelene. Og fordelene strekker seg langt forbi gode tilbud, sier hun.

Hilde har faktisk et poeng. Som medeier i Coop får hun tilgang på en haug av fordeler i alle Coops butikker. I tillegg får man tilgang til en rekke gode avtaler med Coops samarbeidspartnere.

Aktivt medlemskap

Hilde ønsker å få mest mulig ut av medlemskapet sitt, og tar derfor aktivt i bruk de ulike fordelene.

– Jeg tror mange blir medlem, og så glemmer de medlemskapet sitt etter det. Hvis man går aktivt inn for å spare bonus, handle på kupp og ta i bruk ulike partneravtaler, kan man faktisk spare tusenvis av kroner i året. Selv ble vi Coop-medeiere da vi i 2012 skulle male huset, og oppdaget at malingen vi skulle ha var billigst hos Obs Bygg, sier Hilde.

Elbilen sin lader hun ofte på ladestasjonene til Mer. Der får hun 8% ladebonus som Coop-medeier.

– Noen prosenter her og der høres ikke så mye ut, men hvis man er flink til å bruke fordelene sine blir det store summer til slutt, sier hun.

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit