Til hovedinnhold
suppe

Bergensk fiskesuppe med fiskekaker

Fiskesuppe er superraskt å lage og smaker ekstra godt til middag på en kald dag. Fiskekaker i biter, purre og kremfløte gjør den både fyldig og mettende.

Bergensk fiskesuppe med fiskekaker servert i en dyp hvit skål, med en skje liggende på venstre side og litt baguette på høyre side, ligger på et rødt og hvitt stripete håndkle

15min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1pkToro Bergensk fiskesuppe

1pkLofoten hjemmelagde fiskekaker, 450 g

2dlkremfløte

1stkpurreløk

Litt Extra:

2stknystekte bagetter (om ønskelig)

1neveFinsnittet gressløk og vårløk (om ønskelig)

Fremgangsmetode

Lag suppen som anvist på pakken, men bruk fløte i stedenfor melk.
Kutt purreløken i tynne strimler og skyll dem godt i kaldt vann.
Del fiskekakene i terninger.
Ha fiskekakene og purren i suppen, og la det småkoke i 5 minutter.

Litt Extra

Finsnittet gressløk og vårløk.
Nystekte baguetter.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit